Dissabte d’estrena de castells

La temporada castellera ha tornat al seu ritme habitual. I aquest dissabte a la tarda a la mateixa hora, les quatre colles castelleres de Tarragona han actuat en les seves respectives diades.

FOTO: Twitter Colla Xiquets de Tarragona
PUBLICITAT

La Colla Jove de Tarragona ha celebrat la diada de Sant Pere acompanyats dels Xiquets de Cambrils. Els liles han començat amb un contundent i fort 5de7 descarregat. A més a més, tota aquesta setmana han estat assajant pel 3de8 i a segona ronda l‘han aconseguit descarregar i es converteix en el primer de la temporada del seu compte personal. A tercera ronda han descarregat el 4de7 amb l’agulla i per finalitzar l’actuació han fet un vano de 5 i tres pilars de 4.

FOTO: Twitter Colla Jove de Tarragona

En la diada del 50è aniversari dels Xiquets de Tarragona, s’han estrenat al Pla de la Seu plena de gom a gom amb el 3de8. A segona ronda s’han apuntat el primer 2de8f carregat de la temporada. En última ronda els matalassers han descarregat el 4de8.

Pel que fa als Castellers de Vilafranca, aconsegueixen descarregar el primer castell de 9 pisos pels verds amb el 4de9f. A segona i tercera ronda han coronat amb el 3de9f i 4de8 amb l’agulla i per últim han assolit el pòker de castells amb el primer pilar de 8 amb folre i manilles de la temporada. La Colla Joves Xiquets de Valls ha començat amb un 5de8 i seguidament un 3de8, 4de8. Per posar la cirereta al pastís han descarregat un vano de 5. Per completar les 4 colles participants els Nens del Vendrell han descarregat el 4de7, el 4de7 amb l’agulla i el 3de7 amb l’agulla. Han acabat la diada amb un pilar de 5 i dos pd4.

FOTO: Twitter Castellers de Vilafranca

Els Xiquets del Serrallo en la diada de Sant Pere a Tarragona han aconseguit descarregar en primera i segona ronda el 3de7, 4de7 i un intent desmuntat del 3de7 amb l’agulla. Han coronat l’actuació amb un pilar de 5 i per últim dos pilars de 4. Els mariners ja tenen el punt de mira el cap de setmana del 16 i 17 de juliol dels pilars i la Diada del Verge del Carme.

FOTO: Twitter Xiquets del Serrallo

I els Castellers de Sant Pere i Sant Pau en la seva diada particular a Tarragona han aconseguit la tripleta del 5de7, 4de7 amb l’agulla i el 3de7 amb l’agulla.

FOTO: Twitter CCSant Pere i Sant Pau

Per finalitzar han descarregat un pilar de 5 i tres pilars de quatre.

PUBLICITAT