Diversos veïns de Llevant increpen a Ricomà amb crits al consell plenari

Diversos veïns de Llevant, han entrat avui al consell plenari de l’Ajuntament amb pancartes increpant a l’alcalde de Tarragona Pau Ricomà en contra del projecte que ha fet aquest govern per a la ciutat de repòs. Ho han fet després de la intervenció del conseller del PP Jose Luis Martin, quan ha preguntat per aquest equipament. L’alcalde ha volgut contestar aquests crits amb educació, defensant que “és un equipament més de la xarxa de Catalunya destinat al turisme familiar” i que ell “no està a la redacció del projecte executiu, el qual depèn de la Generalitat”.

plenari ricoma
PUBLICITAT

Aquesta resposta no ha aconseguit calmar els crits que han continuat amb paraules com “vergonya” o “dimissió”. Davant d’això Ricomà s’ha volgut defensar animant als veïns a “buscar solucions a les urnes amb els diferents grups polítics a l’oposició” i reiterant la defensa d’aquest projecte. Cap de les paraules han calmat els ànims, fent, la situació cada cop més insostenible sense deixar parlar a l’alcalde.

Davant d’aquesta incapacitat de clamar la situació el batlle ha intentat passar a l’últim punt fora de l’ordre del dia, referent a la substitució després de la dimissió de l’exconsellera Carla Aguilar. Aquest punt no s’ha pogut tractar pels crits dels manifestants, motiu pel qual s’ha hagut de demanar l’ajuda de la Guàrdia Urbana per fer-los fora i així poder acabar amb el consell plenari.

PUBLICITAT