Doble actuació castellera dels Xiquets i la Jove aquest diumenge

Les places de les poblacions catalanes es tornen a omplir en el marc de les seves diades castelleres. Aquest diumenge han tornat a actuar els Xiquets de Tarragona i la Jove de Tarragona.

Foto Twitter Xiquets de Tarragona
PUBLICITAT

Els matalassers han tornat molt preparats i segurs després de les seves vacances. Van actuar en la Diada de Festa Major de Constantí aquest diumenge al matí acompanyats dels Nois de la Torre. Van estrenar-se al carrer Major amb el 4d7 amb l’agulla després de molt de temps sense portar-lo en una actuació . A segona ronda van tornar a descarregar el clàssic 3d8 com van aconseguir a Altafulla. A tercera ronda va ser el torn de la torre de 7 i van acabar amb un 5d7 aconseguint així la tripleta de 7. Per finalitzar la diada de Constantí, van descarregar el pilar de 5.

Pel que fa als Nois de la Torre van començar amb dos castells amb l’agulla, el 4de6 amb l’agulla i el 3d6 amb l’agulla. A tercera ronda van assolir descarregant la torre de 6 i van finalitzar la seca actuació amb un pilar de 5.

Per la seva banda la Colla Jove Xiquets de Tarragona es van desplaçar fins a la Festa Major de Vilallonga del Camp. A segona ronda van descarregar el 7de8 com a Vilanova, un castell molt potent i que van assolir amb facilitat. La marea lila a la plaça de la Vila van descarregar el 3d8 i el 4d8 aconseguint 3 castells de 8 amb molta preparació darrere.

Les colles castelleres ja posen el punt de mira a Sant Magí abans, però la Jove actuaran a Llorenç del Penedès, a la Canonja amb els Xiquets del Serrallo. Tanmateix, al Cós del Bou amb els castellers de Sant Pere i Sant Pau. Pel que fa als Xiquets de Tarragona actuaran abans a Ferran. Els castellers de Sant Pere i Sant Pau a més a més, actuaran als Pallaresos i en la diada de Tarragona Ciutat de Castells.

PUBLICITAT