Dos detinguts per intentar robar escalant una façana

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 22 i 23 de juny a dos homes per intentar robar en un pis de Tarragona escalant per la façana. Els fets van tenir lloc la matinada del 3 de maig. Una patrulla va identificar dos homes perquè havien intentat ocupar un pis a la plaça dels Sedassos escalant per la pròpia façana i accedint-hi per una finestra. Dilluns a la tarda, els agents de seguretat van muntar un dispositiu al voltant d’un bloc ocupat al carrer dels Ferrers. 

PUBLICITAT

A la part alta de Tarragona, una actuació coordinada amb la Guàrdia Urbana per prevenir el tràfic de drogues i els delictes contra el patrimoni va acabar amb 25 persones identificades. La primera detenció va ser en el marc d’aquest operatiu, i l’endemà es va poder localitzar el segon implicat. 

Les gestions de la investigació van permetre comprovar que la veritable intenció dels detinguts era accedir al pis superior per robar. Tots dos van passar a disposició judicial el dijous i van quedar en llibertat amb càrrecs. Els dos tenen 19 anys i són de nacionalitat marroquina.

PUBLICITAT