Dos plens extraodinaris i monogràfics per parlar dels Jocs i Inipro

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, haurà de donar explicacions sobre els Jocs Mediterranis i el Cas Inipro aquest divendres. Després d’unes setmanes per l’equip de govern ha tingut s’abordaran en un plenari especial dos dels temes més polèmics a la ciutat.

PUBLICITAT

Així doncs Ballesteros farà front a dos plens extraordinaris i monogràfics aquest divendres. En el del Cas Inipro només hi ha un punt de l’ordre del dia i és el d’explicar la situació processal i política de l’alcalde. Serà el primer que es farà i a les 8 en punt del matí.

Per altra banda el dels Jocs Mediterranis començarà a les 9:15h i es tractaran cinc punts de l’odre del dia. Primer de tot es farà una avaluació econòmica dels Jocs, després una avaluació de l‘impacte d’aquests en la ciutat a partir de la participació ciutadana en l’assistència en els actes esportius, les persones voluntàries, la creació de llocs de treball directes i indirectes, la repercussió turística i el seu llegat. També s’avaluarà l’organització tenint en compte el sistema de venda d’entrades i el seu repartiment, la implicació de les entitats i la política de recursos humans. Finalment es presentarà el pla de gestió de l’Anella Mediterrània i el futur de les instal·lacions esportives.

PUBLICITAT