Donats d’alta els dos treballadors ferits a Repsol per una deflagració

Els dos treballadors ferits aquest diumenge al matí en una deflagració al complex industrial de Repsol a Tarragona ja han rebut l’alta hospitalària. L’incident s’ha produït a les 08.45 del matí, en el procés de posada en marxa de la unitat Isomax de la refineria, moment en el qual s’ha produït una fuita d’hidrogen en una brida i la seva posterior inflamació, segons ha informat la companyia.

PUBLICITAT

“Els sistemes contra incendis han funcionat correctament i les flames han estat immediatament sufocades”, ha precisat Repsol. Però dos dels operadors de planta han resultat ferits i han hagut de ser evacuats i traslladats a l’Hospital Joan XXIII per cremades i contusions. Un d’ells ha patit cremades de segon grau i l’altre, un cop al genoll i cremades lleus.

En el comunicat, Repsol “lamenta profundament els danys personals d’aquest incident i expressa el seu suport a les famílies dels ferits”. La companyia assegura que ha comunicat “immediatament” els fets a les autoritats i ja ha obert una investigació per aclarir les causes del succés.”

PUBLICITAT