Dues nits d’òpera obriran l’estiu al Camp de Mart

Tarragona estrenarà l’estiu amb òpera. El títol escollit és ‘La Traviata’ de Verdi i, com a novetat, s’hi faran dues representacions: divendres 28 i diumenge 30 de juny a les 10 de la nit al teatre auditori del Camp de Mart. Després de l’experiència de l’any passat a la Tarraco Arena, l’òpera torna a l’equipament municipal, allà on va començar l’estiu de 2021 amb ‘Rigoletto’.

PUBLICITAT

El baríton tarragoní Àngel Òdena lidera la iniciativa amb un equip format bàsicament per persones i entitats del territori com l’Orquestra Camerata XXI i el Cor d’Òpera de Tarragona. Òdena explica en una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’ de Ràdio Ciutat que un dels objectius és crear industria cultural al sud de Catalunya. 

El pressupost de la producció s’apropa als 200.000 euros i compten amb el suport institucional de l’Ajuntament i la Diputació al capdavant i patrocinadors privats.

Òdena remarca que, a diferència de la primera experiència, ara s’ha creat l’Associació Amics del Teatre Líric de Tarragona que és qui lidera el projecte. 

A les representacions de ‘La Traviata’ actuaran noms de projecció internacional com Sofía Esparza i Celso Albelo i artistes locals com la soprano tarragonina Mireia Tarragó. 

Les localitats ja són a la venda a la pàgina web entrades.tarragona.cat 

PUBLICITAT