ECP es presenta com “l’única alternativa progressista real”

En Comú Podem Tarragona ha celebrat aquest dimecres el seu acte central de campanya amb la secretària general de Podem, Ione Belarra i la presidenta d’En Comú Podem, Jéssica Albiach acompanyant a l’alcaldable de Tarragona, Jordi Collado.

En Comu Podem
PUBLICITAT

Belarra ha destacat la importància d’aquestes eleccions com “un gran referèndum sobre l’habitatge” i ha posicionat a les forces amb el suport de Podem com “l’única opció vàlida per abordar aquesta qüestió amb les mans lliures”. Per aquest motiu ha demanat el suport a la candidatura de Collado i la resta de municipis de l’estat per continuar, també des del municipalisme, “fent possible allò que es deia impossible”.

Collado, emocionat i agraït per un Teatre Magatzem ple de gom a gom, ha demanat “tornar a fer de Tarragona una ciutat per la seva gent”. El candidat s’ha presentat com “l’alternativa per establir el progressisme en el govern municipal”, tot criticant a ERC i el PSC pel seu “aproximament a la dreta i els possibles pactes amb Junts”.

En línies generals, en Comú Podem es defineix com “l’opció valent” i treu pit d’una “campanya finançada a pols a través de microcrèdits”.

PUBLICITAT