ECP porta la tarifa social de la taxa de la brossa als veïns

En Comú Podem ha recorregut el barri de la Floresta per informar els veïns i veïnes de la posada en marxa de la tarifa social de la taxa de la brossa, així com dels tràmits i terminis per demanar-la. El grup recorda que aquesta taxa va ser una de les condicions que van posar al novembre per donar suport a les ordenances fiscals.

PUBLICITAT

El termini per sol·licitar la tarifa social va començar a principis de gener. Les persones beneficiades pagaran una taxa fixa de 50€ l’any. El 19 de gener, ECP va fer un prec al ple i va demanar a l’Ajuntament que intensifiqués la campanya per donar a conèixer aquesta bonificació, que es pot demanar fins al 31 de gener.

El portaveu d’En Comú Podem, Jordi Collado, ha explicat que des del grup han decidit fer butlletins informatius i sortir a parlar amb els veïns per informar-los i animar-los a sol·licitar l’ajut, “en comprovar que el govern no ha fet prou esforç per apropar aquesta bonificació a la gent que no està dins el circuit de serveis socials o no fa ús de les xarxes socials, que són població diana d’aquesta mesura”.

PUBLICITAT