El 7è FICVI es consolida amb 44 curts de tot el món i gran factura

El Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI) ha presentat aquest dimarts la seva setena competició amb 44 curts que compten amb grans actors de l’àmbit estatal. Aquests són els seleccionats pels sis professionals de la indústria que conformen el jurat, 35 d’ells són de ficció i 9 d’animació.

FICVI 7a edicio
PUBLICITAT

En total es van presentar 666 propostes per aquesta edició procedents de Brasil, Països Baixos, Estats Units Albània, Regne Unit, Iran, Espanya i Catalunya. Tots ells es projectaran entre el 14 i el 23 d’octubre al Celler de Vila-seca, un espai noucentista que s’estrena com a ubicació del certamen. El festival també retrà homenatge a l’actriu aragonesa Luisa Gavasa, guanyadora d’un Goya a qui se li entregarà el Premi d’Honor per la seva trajectòria. Aquesta és la segona edició on el FICVI servirà de preseleccionador pels Premis Goya, Josep Varó, director del festival, explica que “aquest fet fa a les distribuïdores fixar-se més en el festival”.

Aquesta edició comptarà també amb l’estrena mundial de Pisanka de Jorge Yúdice. La gal·la d’obertura del 14 d’octubre serà presentada per la periodista Txe Arana i comptarà amb la premiada Luisa Gavasa. La sessió de cloenda del diumenge 23 acollirà l’entrega de premis conduïda per l’humorista Peyu.

PUBLICITAT