El 8-M vol visibilitzar les dones trans

Una setmana plena d’actes reivindicatius pel Dia Internacional de la Dona Treballadora a Tarragona. Inauguracions, manifestacions, actes i tallers són els destacats d’un programa que es va encetar ahir amb una jornada d’igualtat i “Stop Violència” i que s’allargarà fins al mes d’abril.

PUBLICITAT

Enguany, la programació està elaborada conjuntament per diverses conselleries de l’Ajuntament i entitats de la ciutat, on cal destacar un any més la presentació de nous punts de llibre, exposicions i actes per a tota la ciutadania. De fet, des de l’Ajuntament s’han proposat defensar el gènere no-binari per visibilitzar les dones trans. Així ho explica la regidora de serveis socials, Carla Aguilar. 

La lectura del manifest d’aquest es realitzarà el divendres 6 de març a la 13 a la Plaça de la Font ja que el 8-M cau en diumenge. Sí es mantindrà la concentració i manifestació el 8-M a partir de les 17:30 des de la Plaça Imperial Tarraco i des de la conselleria esperen més afluència en ésser un dia festiu i no laboral com en d’altres ocasions.

PUBLICITAT