El Banc d’Espanya serà un centre de divulgació científica el 2021

El Banc d’Espanya ja té projecte. Denominat ‘Rambla Science’, pretén esdevenir un espai de co-creació i divulgació científica que giri entorn el coneixement i que ho faci de la mà dels principals instituts i centres de recerca del país com.

PUBLICITAT

L’edifici ja té projecte de remodelació. En cinc espais, el ‘Rambla Science’ convertirà el soterrani en la Galeria de la Ciència per exposicions temporals.

La planta baixa amb ‘Els reptes de la Ciéncia’, serà un espai de networking amb cafeteria i botiga tematitzada. La primera planta comptarà amb un Auditori amb capacitat per 140 persones i un espai per fomentar el coneixement. Finalment, a segona planta se situarà l’Experimenta, per activitats dirigides i tallers.

Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, explica la viabilitat del projecte econòmicament, amb el fons europeu FEDER al qual es volen acollir o sense ella.

El pressupost és de 4 MEUR i la intenció és que després de conèixer la resposta de la sol·licitud de cofinançament, el consistori enllesteixi la redacció del projecte i adjudiqui les obres. La idea és que el projecte pugui obrir portes el setembre del 2021.

PUBLICITAT