El barri del Serrallo a punt per les festes del Carme

Actes de diumenge: La festivitat del barri del Serrallo clou aquest diumenge amb la diada castellera a la plaça de Sant Magí entre les 12:30 i les 14 i els jocs per la canalla d’aquesta tarda entre les 18:30 i les 20:30.

PUBLICITAT

Les festes de la Mare de Déu del Carme del Serrallo donen el tret de sortida avui fins aquest diumenge 17 de juliol.

El barri mariner de Tarragona torna a celebrar una de les festivitats més importants per ells. Enguany torna el 100% de la programació i els veïns del Serrallo ja estan enllestint els últims preparatius. El pregó és l’acte que dona l’inici a la festivitat i aquest any és especial perquè hi haurà 7 dones pregoneres del barri que donen tribut en les generacions de dones serrallenques antigues. A més a més, es realitzaran la tradicional llençada de Voladors i la descoberta de la Catifa en honor a la verge. David Martin president de l’Associació de Veïns del Serrallo ha esmentat que “s’espera un gran volum de persones en la majoria d’actes de la festivitat”.

La festivitat acaba en la Diada Castellera de la Mare de Déu del Carme de la mà dels Xiquets del Serrallo, Castellers de Lleida i Xiquets de Reus. Finalment cucanyes pels més menuts.
PUBLICITAT