El braç de Santa Tecla i la inclusió, protagonistes a la imatge de 2022

Santa Tecla escalfa motors de la celebració dels 700 anys amb la presentació de la imatge oficial del 2022. L’estudi La Torreta ha sigut l’encarregat de dissenyar aquest cartell que il·lustra la simbiosi de la gent que conformen aquestes festes. El concepte principal és l’entrada del braç de Santa Tecla, com ho va ser fa set-cents anys en la primera festa, motiu pel qual els braços són protagonistes en aquesta imatge.

Imatge Santa Tecla 2022
PUBLICITAT

La Torreta col·labora amb la Fundació Topromi, de persones amb diversitat funcional, i han estat 19 dels seus membres els responsables del cartell, on cada un d’ells ha decidit quin element festiu representar en aquesta imatge a través dels diferents braços. Tot junt amb l’ajuda de la cooperativa El Far, qui han fet l’assemblatge i la digitalització final. Inés solé, consellera de cultura, destaca “la transformació social com a eix d’aquesta nova imatge”.

El groc és el color protagonista d’aquesta nova imatge “en representació del foc que protagonitza molts dels actes de les festes”. Aquest disseny únic és el que faran servir les diferents entitats per tot el marxandatge que s’anirà anunciant durant les setmanes vinents.

PUBLICITAT