CaixaForum tanca el 2022 amb un 52% més de visitants que el 2021

El CaixaForum de Tarragona tanca l’any 2022 amb un balanç molt positiu on destaca l’augment del 52% dels seus visitants respecte l’any anterior amb un total de 78.242 visitants.

PUBLICITAT

L’exposició més vista ha estat Pixar. Construint personatges. Fins a 26.173 persones han gaudit d’aquesta mostra que, sens dubte, ha estat la protagonista de l’any i que ensenyava el procés de creació d’alguns dels personatges animats més famosos de la petita i gran pantalla. La segona mostra amb més afluència ha estat Miralls. Dins i fora de la realitat, amb 24.336 visitants i que estarà oberta fins el 26 de febrer.

Davant d’aquestes bones xifres, la Fundació ”la Caixa” ja s’ha posat en marxa per anar a per més aquest 2023. La primera exposició ja confirmada és Cartells de la vida moderna. Els orígens de l’art publicitari que arribarà al CaixaForum Tarragona el 23 de març per posar el focus en els canvis de la
societat moderna europea. Una primera mostra de moltes més que s’aniran anunciant i que esperen superar es visites del 2022.

PUBLICITAT