El Camp de Mart al centre d’una programació d’estiu “espectacular”

El Camp de Mart torna a l’epicentre de la cultura aquest estiu sota la marca “Espectacular”. Aquest espai acollirà entre el juliol i l’agost, música, teatre, circ i cinema a la fresca.

Camp de Mart programació
PUBLICITAT

El punt de partida del festival Camp de Mart serà l’u de juliol amb el concert gratuït de Ginestà i Marala. Enguany s’han teixit col·laboracions amb altres festivals de referència a l’estat com el Festival Grec, que portarà la dansa de Yinka Esi Graves o el Festival de Teatro de Mèrida que girarà l’obra Pandataria. Els dijous d’estiu l’espai del bar del Camp de Mart acollirà un nou cicle de concerts en petit format. Durant tres divendres l’espai serà ocupat per propostes de circ i, posteriorment cinema a la fresca. Tot clourà amb un nou concert gratuït amb Lil Dami i Julieta el cinc d’agost. Inés Solé, consellera de cultura de Tarragona, destaca que “aquesta programació situa la ciutat com un punt de referència al país”.

L’Ajuntament de Tarragona ha anunciat també una nova edició del Cicle en Dansa que, en aquesta ocasió oferirà quatre espectacles a les coves del Llorito. La programació d’estiu tanca amb el cicle de cultura en família que compta amb onze espectacles i tallers gratuïts a diversos espais de la ciutat.

PUBLICITAT