El Camp de Mart serà l’epicentre de l’últim cap de setmana de Tarraco Viva

Tarraco Viva viurà el seu últim cap de setmana amb tot un seguit d’actes, itineraris i presentacions amb els jardins i l’auditori del Camp de Mart, l’espai de trobada per excel·lència del festival, com a protagonista.

PUBLICITAT

Des del divendres 24 i fins al diumenge 26 el Camp de Mart bullirà d’activitat amb propostes com l’espectacle de gladiadors “Servi et infames. La gladiatura de la redempció” que tindrà lloc dissabte i diumenge a les 17 h i 13 h respectivament a l’Auditori del Camp de Mart, el taller “La Fona Balear” que tindrà diferents passis entre dissabte i diumenge també a l’Auditori del Camp de Mart o les fires als jardins del Camp de Mart que estaran des de divendres a la tarda i fins diumenge al matí i on podrem gaudir de “Taberna Libraria”, amb diferents llibreries de la ciutat; “Artifex”, amb artesans de rèpliques arqueològiques; i “Roma als museus del món”, a càrrec de diversos museus, jaciments arqueològics i empreses de divulgació del patrimoni.

Amb tot, durant el cap de setmana el festival també prendrà part en altres punts de la ciutat com el Port de Tarragona, l’espai Antic Ajuntament, el Circ Romà o algunes de les muralles de la ciutat.

PUBLICITAT