El cap de setmana tanca amb cap mort per COVID-19

Cap de setmana positiu en el nombre de morts per COVID-19. Tot i que s’han confirmat més casos, concretament 100 respecte el dimeccres, l’últim dia que vam donar dades, no s’ha produit cap traspàs en dos dies. Tot i això ja són 1.990 positius confirmats per prova PCR o ràpida a la Demarcació de Tarragona. D’altra banda segueixen augmentant els sospitosos, n’hi ha 1.999 nous i en són 10.285 d’acumulats. Recordem que els sospitosos són aquelles persones que tenen símptomes però que no se’ls ha fet la prova. Entre dijous i divendres va haver-hi set morts.

Hospital Joan XXIII
PUBLICITAT

Concretament a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona es van confirmar els 90 positius més, i ja en són 1.795 d’acumulats. En aquesta Regió hi ha 7.659 casos sospitosos, i es van produir les set morts, ja en són 335 d’acumulades.

D’altra banda a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre es van confirmar deu positius més i en tenen 205 d’acumulats. A més hi ha 2.626 sospitosos. En aquesta regió no es va lamentar cap morts.

També hi ha hagut més altes hospitalàries. A hores d’ara ja se n’han donat 799 al Camp de Tarragona, que en són 33 més que dimecres, i a les Terres de l’Ebre 117, quatre més que dimecres.

PUBLICITAT