El Casal de l’autisme d’estiu torna per tercera vegada

Obre les portes el Casal de l’autisme d’estiu de Tarragona per a la seva tercera edició. Del 3 al 28 de juliol, l’Escola Torreforta acull a 23 infants amb autisme de diferents edats i nivells funcionals. Un any més, el casal ha completat el seu aforament. 

PUBLICITAT

Enguany, l’associació Todos En Azul i el Consell Esportiu del Tarragonès han introduït novetats com ara tallers cognitius adaptats, excursions setmanals i activitats aquàtiques. S’han organitzat sortides a la piscina de Riu Clar, a la festa aquàtica a la Secuita, al Salting Reus i al refugi d’animals “Les Set Cabretes” a Botarell.

El president de Todos En Azul, Juan José Caravaca, ha destacat la naturalesa inclusiva del casal. S’adaptada a tots els participants, independentment del seu grau d’autisme. El casal té com a objectiu principal fomentar la diversió i la millora dels aprenentatges dels infants amb autisme, proporcionant-los un espai de lleure de qualitat. A més, ha assenyalat la forta demanda que hi ha per part de les famílies i ha expressat la necessitat d’ampliar el casal a dos mesos el pròxim estiu.

PUBLICITAT