El Castell de Focs Artificials torna a Tarragona després de dos anys

Arriba la 30a edició del Concurs Internacional de Focs Artificials de la ciutat de Tarragona. Enguany se celebra aquest 6, 7, 8 i 9 de juliol a la punta del Miracle i tornen després de dos anys de pandèmia.

Foto: Juanjo Fuster
PUBLICITAT

Tornen els dies de focs a la platja del Miracle a Tarragona i amb això es torna a omplir de ciutadans per veure un dels espectacles més esperats pels tarragonins. Enceterà el concurs pirotècnic el dia 6 la Pirotècnia gironina (Catalunya – València), l’endemà, dia 7 serà el torn de Pirotècnia Zarzoso (Castelló), el penúltim dia la Pirotècnia Mediterráneo (València) i per donar per finalitzat la 3a edició la Pirotècnia Millet et une Étoiles (França). Héctor de la Salut, tècnic de cultura ha recalcat que “recuparen la intensitat de les anteriors edicions del concurs”.

El diumenge dia 10 s’entregaran els premis a les 12 del migdia al pati de Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona. Venus ciutat de Tarragona és el premi que atorgarà a la pirotècnia guanyadora fer totes les actuacions de pirotècnia de Santa Tecla.

PUBLICITAT