‘El cavall de Przewalski’, la novel·la guanyadora del Premi Pin i Soler

PUBLICITAT

El 34è Premi Ciutat de Tarragona de novel·la Pin i Soler ja té guanyadora. Es tracta de l’obra anomenada El cavall de Przewalski, de l’escriptora Marta Soldado, que s’ha endut el guardó per decisió unànime del jurat. El premi està dotat amb 21.000 euros, la mussa de plata de Tarragona i la publicació del llibre amb Angle Editorial.

Enguany, la categoria de novel·la ha batut el rècord històric de participació, rebent un total de 179 originals. Pel que fa a la categoria de projecte de traducció, l’escollit ha estat Marc Donat amb l’obra La vida al Mississipi, de Mark Twain.

D’altra banda, en el 27è Premi de narrativa curta per Internet Tinet, d’entre els 250 treballs presentats, el jurat ha concedit el premi al relat de Ramon Macià Codina que porta per títol Enlairament.

Durant l’acte de lliurament dels guardons, dut a terme aquesta tarda, també s’ha concedit el tercer Premi Montserrat Abelló a la trajectòria en l’àmbit de la traducció a Anna Casassas i Figueras, una de les traductores al català més reconegudes i de més rellevància dins del panorama literari actual.

PUBLICITAT