El CBT mira el play-off amb una situació econòmica “acceptable”

El Club Basquet Tarragona jugarà la fase d’ascens a LEB plata gràcies a la renuncia del Barça B. Així ho ha confirmat la Federació Espanyola de Basquet aquest dimecres a la tarda. Pel matí, la presidenta del club, Nuria Grados, ha analitzat al Bon Dia Tarragona la situació en la qual afronten aquesta fita.

Foto: CBT
PUBLICITAT

Grados assumeix que la notícia ha trencat el calendari del club, però reben amb molta il·lusió aquesta oportunitat. La presidenta reconeix que “l’objectiu, sempre es guanyar”, però destaca l’alt nivell d’aquest play off i prefereix “no hipotetitzar sobre un posible ascens”. Pel que fa a l’economia, Grados reconeix que “el pressupost del club podria ser més alt, però sembla que aquesta temporada els comptes quedaran sanejats”. Ara la presidenta demana al sector privat “creure més en el bàsquet”.

En línies generals, Grados s’ha mostrat “amb els peus a terra”. Durant la temporada vinent el club intentarà també augmentar els seus socis i els lligams amb la ciutadania”.

Els rivals en aquesta fase d’ascens seran CB Logroño, CB Socuéllamos i el Colegio El Pinar de Málaga. La Fase d’Ascens està prevista pels dies 11, 12, 13 i 14 de maig amb seu encara per determinar. A més, segons han confirmat des del club, han presentat davant la FEB la sol·licitud d’organització a Tarragona de la Fase d’Ascens a LEB Plata. Després dels contactes mantinguts amb l’Ajuntament de Tarragona, el club ha decidit optar a l’organització i intentar que el Pavelló del Serrallo sigui seu per segon cop d’una fase d’ascens.

PUBLICITAT