El COFT estrena junta de govern

El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) ha celebrat l’acte de presa de possessió de la nova Junta de Govern per als pròxims quatre anys (2024-2028). El nou mandat estarà liderat per Toni Veciana Nogués, qui ha renovat el seu mandat després de ser l’única llista presentada a les eleccions.

PUBLICITAT

La nova Junta de Govern, formada també per membres de l’anterior govern, consolidarà el model de gestió iniciat en la passada legislatura, donant recorregut als projectes ja engegats anteriorment i posant en marxa noves iniciatives en els camps de la formació de qualitat, noves tecnologies i digitalització, potenciació de la xarxa de farmàcies comunitàries, comunicació i gestió alineada als objectius de sostenibilitat de l’agenda 2030. El president del COFT, Toni Veciana, ha lloat “la bona feina feta per part de tots els companys del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona” així com que “Seguirem defensant els interessos dels nostres col·legiats amb el compromís d’oferir el millor servei, adaptat als nous temps, a tots els ciutadans de la demarcació”.

Amb tot el COFT continuarà incidint en apropar l’accés digital dels usuaris a les farmàcies i per desplegar el projecte “Farmàcia Lliure de Papers”, juntament amb el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya i l’Administració.

PUBLICITAT