El COFT homenatja per primer cop els 75 anys de col·legiació d’un farmacèutic

El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) ha entregat, per primer cop, la insígnia de platí. Es tracta de la màxima distinció fins ara lliurada i que homenatja els setanta-cinc anys de col·legiació del Sr. Francesc Baró Rius, farmacèutic de Reus.

PUBLICITAT

L’acte d’entrega s’ha fet coincidint amb la 23a edició de la Diada Col·legial, on han acudit més de 300 col·legiats d’arreu de la demarcació i on també s’han lliurat les insígnies de plata als col·legiats que sumen vint-i-cinc anys i les insígnies d’or als que celebren mig segle formant part de la institució. El president del COFT, Toni Veciana, s’ha mostrat molt emocionat durant el lliurament i ha volgut reconèixer la trajectòria del Sr. Francesc Baró Rius, que juntament amb la dels companys farmacèutics, “contribueix al creixement del col·legi enriquint-lo amb experiències diverses que fan avançar i evolucionar la professió”.

En l’actualitat el COFT aglutina un col·lectiu de més de vuit-cents col·legiats, exercents en els diferents vessants i especialitats de la professió: oficina de farmàcia, analistes, hospitals, ortopèdia, òptica, dermofarmàcia, alimentació, salut pública, indústria, distribució, docència, homeopatia i fitoteràpia.

PUBLICITAT