El col·lectiu GNTGN dona el tret de sortida

El col·lectiu de joves artistes GNTGN fa el seu acte de presentació aquest dijous 14 de juliol en el Mojo Club Tarragona. La intenció de l’esdeveniment és donar el tret de sortida al col·lectiu i donar-se a conèixer a la ciutadania tarragonina.

col·lectiu de joves artistes GNTGN
Actuació de Fingerbiter Band al Mojo Club Tarragona Foto: Luis Blain
PUBLICITAT

L’acte comptarà amb diferents actuacions artístiques de caràcter musical, fotogràfic i plàstic així com petits mercats d’art i una sessió de micro obert per a la lectura de poesia. Les actuacions musicals seran les més denses, amb la presència de personalitats musicals locals com Fingerbiter band, Sainte, Fòrum, Basty, Dosk, Chals Dona Masta i DJ Fercho així com un DJ Set gestionat per DJ Druwu, tambe provinent de la Ciutat de Tarragona.

L’acte començarà en el Mojo Club a les 17.30 i s’allargarà fins a les 3 del matí. L’entrada és totalment gratuïta.

GNTGN és un col·lectiu d’artistes joves de Tarragona, autogestionat, horitzontal i adreçat a tota la joventut de la ciutat. El seu principal objectiu és el de donar peu a la creació d’un espai artístic interdisciplinari, on poder compartir recursos i promocionar als artistes que ho necessitin, així com crear una xarxa de contacte.

Davant la manca de recursos que s’ofereixen als joves des de les institucions i també la dificultat d’accés a aquests, aquesta iniciativa sorgeix des de la gent i per a la gent. El col·lectiu anima a la població jove i als artistes tarragonins a establir contacte i participar en la gestió del col·lectiu.

PUBLICITAT