El COMT avisa que les dades d’aquesta onada són pitjors que l’anterior

El president del Col·legi de Metges de Tarragona, Sergi Boada assenyala que les dades actuals de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 són més altes que l’inici de l’onada anterior i que les restriccions mai seran suficients.

PUBLICITAT

En una entrevista al programa Carrer Major Boada ha assegurat que des del punt de vista sanitari “caldria restringir la interacció i mobilitat que ara mateix és impossible”.

Pel que fa a les 600 mil dosis de les quals es disposarà en sis setmanes, Boada valora molt positivament l’arribada de la vacuna considerant la seva administració un repte logístic gens fàcil i assegura que ens l’hem de posar tots perquè és la millor manera de combatre el virus.

De fet des del COMT s’està fent molta pressió per tal que el col·lectiu sanitari de primera línia hi tinguin accés i hi hagi una bona estratègia per a la seva efectivitat.

Pel que fa a la responsabilitat i el paper de la ciutadania, Boada indica que és important que la societat s’adapti, però que “no es relaxi i sigui conscient del veritable problema“. Reconeix que “hi ha preocupació”, ja que “no hi ha treva” i s’empalma una onada amb l’altra. No obstant valora que, sanitàriament, el territori cada cop està més i molt millor preparat.

PUBLICITAT