El COMT obre el període per sol·licitar l’ajuda de la Tarraco Health Race 2024

La tercera edició de la Tarraco Health Race arribarà aquest novembre. Organitzada pel Col·legi de Metges, ja s’ha consolidat en el calendari esportiu de la ciutat.

PUBLICITAT

Com en totes les edicions, la cursa manté la promoció de la salut com a eix fonamental, així com l’esperit solidari. La primera edició va destinar la recaptació a l’AFANOC i la segona, a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. Entre les dues, se sumen més de 23.000 euros recaptats i destinats a finalitats solidàries.

De cara a la tercera edició, el COMT ha decidit obrir una convocatòria perquè les entitats amb finalitats solidàries que vulguin puguin optar a ser beneficiàries de la recaptació. Les candidatures es poden presentar fins al 14 de juny.

Un cop rebudes totes les sol·licituds, els patrons de la Fundació Antonius Musa es reuniran per a decidir quina entitat de les que fet la sol·licitud serà la beneficiaria de la recaptació de la Tarraco Health Race 2024. La informació es farà pública als web del COMT i de la Fundació Antonius Musa.

PUBLICITAT