El Consorci d’Aigües de Tarragona i la Fundació Estela col·laboren en un Sant Jordi inclusiu i sostenible

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) reparteix entre el seu equip humà un centenar de punts de llibre elaborats amb llibres en català reciclats pels usuaris i usuàries del taller ocupacional de la Fundació Estela de Tarragona.

PUBLICITAT

Els punts de llibre s’han elaborat manualment a partir de pàgines de llibres en català en desús que l’entitat ha reutilitzat per convertir-les en reclams solidaris. D’altra banda, el president del Consorci, Joan Alginet, ha volgut posar en valor aquesta iniciativa conjunta assegurant que “aquesta iniciativa no és aïllada, sinó que s’emmarca en tot un seguit de col·laboracions que impulsem des del CAT i que volem que contribueixin a sensibilitzar el nostre equip humà i, alhora, a afavorir la igualtat d’oportunitats entre tots els veïns i veïnes del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre teixint sinergies amb entitats locals.”

Així mateix, per primera vegada, el Consorci d’Aigües de Tarragona ha organitzat internament el seu primer Certamen Literari de Sant Jordi. Una experiència en què s’hi ha sumat una desena de professionals presentant relats originals inspirats en el valor de l’aigua.

PUBLICITAT