El cop d’estat de Colla La Bóta enceta el Carnaval 2022 de Tarragona

L’exercit del sergent Piuma Rosa, conformat per les comparses Disc 45 i Colours Fantasy, desfilava aquest dimecres per coronar el 40è rei Carnestoltes i la 27a reina Concubina del Carnaval 2022 de Tarragona. Tot en mig del seu sermó reial, un soroll de motos i ritme de punk va irrompre a l’escenari segrestant a la reialesa.

cop destat carnaval
PUBLICITAT

La Colla la Bota imposava així el seu cop d’estat per coronar el rei 39 i mig, a través d’un pregó satíric contra la “puta pandèmia que va suspendre el carnaval de 2021″. En el seu discurs el rei Carnestoltes va criticar el govern municipal, reclamant “més inversió al carnaval i les festes”. Tot i la disputa de poder els de la colla crítica van poder donar per inaugurada la disbauxa del 2022, “agraint a tots els que l’han fet possible”.

L’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, tot i afirmar “estar en contra de la violència” va cedir la vara als punks durant una setmana. En la seva intervenció, l’edil es va mostrar agraït de “poder recuperar uns dies tan especials com aquests”.

Reis Carnaval 2022

Així es posen en marxa els plats forts del Carnaval Tarragoní i la reialesa serà present aquest dijous gras, a la reial farra dels ninots i la rua d’artesania d’aquest dissabte. El dimarts 1 de març es jutjarà el govern del rei carnestoltes, posant fi al seu mandat.

Sequit Carnaval 2022
Reis Carnaval 2022
Sequit Carnaval 2022 escenari

Vídeo resum de l’entrada dels reis

PUBLICITAT