El coronavirus cancela els primers esdeveniments a Tarragona

El coronavirus afecta més enllà de l’esport als espectacles i conferències del territori. La decisió de la Generalitat de Catalunya de cancel·lar els esdeveniments de més de 1.000 persones i reduïr l’entrada en espais de menys del miler a un 30% ha creat les primeres cancel·lacions i ajornaments al Camp de Tarragona

PUBLICITAT

Sala Trono, cinemes i altres espectacles hauran de veure reduida la seva clientela on només es podrà omplir una tercera part de l’espai. 

Aquesta mesura preventiva ha afectat directament l’experiència de periodista que havia de tenir lloc el proper dilluns 16 de març amb l’antic director d’El Mundo, David Jiménez. Aquesta conferència, de moment, s’ha ajornat sine die.

Per la seva part, la Universitat Rovira i Virgili ha decidit suspendre les pràctiques assistencials que s’havien de fer al sistema sanitari català, tot i que de moment no es cancelen les altres activitats programades. 

El Nàstic, de moment, podria no jugar en les properes dues setmanes, aquesta és una decisió de la Federació Espanyola de Futbol que ha proposat aquesta suspensió de l’esport estatal no professional. 

PUBLICITAT