El Dixieland recupera el seu esperit de carrer

El Festival Dixieland de Tarragona arriba a la seva vint-i-novena edició amb 47 actuacions en 26 espais diferents, entre dijous 25 i diumenge 28 d’abril. La programació destaca pel seu accent de carrer, ja que més de la meitat dels actes són a l’aire lliure.

PUBLICITAT

Es presentaran nou estrenes, tres d’elles absolutes, tres a Catalunya i tres al Camp de Tarragona i en total són 20 formacions d’artistes i músics procedents d’Andalusia, Madrid, Múrcia i Catalunya. La consellera de cultura, Sandra Ramos, diu que el festival vol donar valor als grups locals, recuperar l’essència dels seus orígens i continuar creixent.

Des de la Diputació, Òscar Sánchez, explica que l’Auditori de la Diputació serà l’epicentre dels concerts de nit amb actuacions d’escenari, basades en les big bands, com la Selva Big Band amb el seu concert dedicat a la música de les pel·lícules de Woody Allen i la TGN Big Band que presenta un espectacle musical anomenat Crooners Swing. També hi haurà presència destacada de veus femenines, amb la companyia Divinas i una segona formació integrada exclusivament per dones, les Bulbalkan.

PUBLICITAT