El Dr. Sergi Boada, proclamat president del Col·legi de Metges de Tarragona

El doctor Sergi Boada ha estat reelegit com a president del Col·legi de Metges de Tarragona (COMT) aquest 21 de juny per la Junta de Govern del COMT.

PUBLICITAT

La candidatura encapçalada per Boada estableix la següent Junta de Govern del COMT: Dr. Francesc Feliu Villaró (Vicepresident 1), Dra. Mireia Garcia Villarrubia Muñoz (Vicepresidenta 2a), Dr. Pere Genaró Jornet (Vicepresident 3r), Dr. Manuel Carasol Ferrer (Secretari), Dra. Ma del Carme Boqué Oliva (Vicesecretària), Dr. Francisco Jesús Buj Visiedo (Tresorer-comptador), Dra. Meritxell Arenas Prat (Vocal 1r), Dr. Raúl Puig Bitria (Vocal 2n), Dr. Evelio De Jesús Blain Llanes (Vocal 3r), Dra. Irene Bou Tàrrega (Vocal 4t) i Dra. Gemma Ruíz Sabaté (Vocal 5è).

Després d’avaluar els requisits d’elegibilitat i els avals presentats, es va procedir a la seva proclamació provisional. Atès que no es van presentar altres candidatures, no va ser necessari continuar amb el procés electoral. Així, el Dr. Sergi Boada Pié va ser declarat guanyador, prenent el lideratge de la Junta de Govern del COMT sense necessitat de sufragi.

PUBLICITAT