El festival de poesia Transvers aposta pel talent tarragoní i propostes per a tots els públics

Els escriptors Vicent Andrés Estellés, Joan Salvat-Papasseit i Àngel Guimerà són els principals protagonistes del festival de poesia de Tarragona, Transvers, que arriba a la tercera edició. 

PUBLICITAT

El certamen arrenca aquest dimarts amb una producció de la Sala Trono, l’obra ‘Escopiu a la closca pelada dels cretins’ que es representarà al Moll de Costa mostrant la figura de Papasseit.

Aquesta col·laboració amb la Trono i l’espai triat mostren el caràcter innovador del Transvers, que aquesta setmana farà arribar la poesia a la Capsa de Música, la cerveseria Twins, el Teatret del Serrallo, l’Antic Ajuntament, el Museu d’Art Modern i la caixa escènica del Teatre Tarragona. 

En una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat de Tarragona, Anna Gispert, presidenta de l’entitat Apellc, explica que el festival vol posar en valor el talent local i oferir una programació per a tots els públics. 

Fins al proper diumenge tindran lloc una dotzena d’activitats i espectacles, tots amb entrada gratuïta, excepte ‘Coral Romput’ d’Estellés dirigit pel tarragoní Marc Chornet i la visita al Vendrell seguint la petjada de Guimerà que tenen el preu de 10 €, i l’espectacle familiar ‘Poemes de Colors’ de Lola Casas, amb un preu de 2 €. 

PUBLICITAT