El Festival Itinera i la Fundació ”la Caixa” busquen artistes per potenciar la música dels micropobles de Tarragona

El festival Itinera i la Fundació “la Caixa” busquen talent musical als micropobles amb l’objectiu d’identificar, promoure i visualitzar músics en l’entorn rural així com fer arribar cultura de qualitat a espais emblemàtics dels pobles.

PUBLICITAT

El festival Itinera, que tindrà lloc de l’1 de juny al 31 d’octubre, inclourà en la seva programació una selecció de concerts d’artistes músics provinents de micropobles amb l’objectiu de portar cultura a tots els indrets de l’estat. Així ho ha explicat la responsable territorial a Catalunya de la Fundació “la Caixa”, Patricia Alocén:

D’altra banda, el president de l’Associació de Micropobles de Catalunya, Joan Solà, ha destacat el fet que dels 84 micropobles que existeixen a Catalunya més de 100 es troben a Tarragona. De la mateixa manera, Solà també ha fet palès la importància d’iniciatives com el festival Itinera:

El festival, que es va iniciar l’any 2021 amb 50 concerts, no ha parat de créixer. De fet, en l’edició de 2023 ja va comptar amb més de 300 concerts i s’espera que en aquesta quarta edició el número sigui encara major.

PUBLICITAT