El festival Pride Tarragona es celebrarà el 15 de juny sota el lema “L’Orgull es nostre”

Tarragona celebrarà i reivindicarà el dia internacional de l’orgull LGTBI+ sota el lema “L’Orgull és nostre”. El Festival Pride tindrà lloc el pròxim 15 de juny i comptarà amb la plaça Corsini com a epicentre. 

PUBLICITAT

L’alcalde de Tarragona, Rubèn Viñuales, s’ha mostrat “orgullós” que la ciutat aculli un festival com aquest i ha encoratjat els tarragonins a reivindicar la diversitat:

La jornada començarà a les 10 del matí i s’estendrà fins a les 3 de la matinada. Durant tot el dia hi haurà activitats com la mostra d’entitats, tallers, el “Vermut Pride Electrònic” o la marxa reivindicativa “L’Orgull és Nostre. Marxa per la visibilitat i l’orgull de la Comunitat LGTBI+ de Tarragona” que recorrerà la Rambla Nova. Durant el matí també es gravarà a l’escenari de la plaça Corsini un episodi del pòdcast, d’aquesta casa, de Radio Ciutat de Tarragona “Les Golfes” presentat per Adrià Recasens.

La festa que està oberta tant a persones que formen part del col·lectiu com que no, comptarà durant tot el dia amb servei de canguratge i amb Punt Lila i Arc Iris de prevenció i atenció vers les conductes sexistes.

PUBLICITAT