El Festival Psicurt s’arrela a Tarragona amb més espais i col·loquis

Es presenta la VII edició del Festival de Curtmetratges sobre salut mental, el Psicurt que tornarà a celebrar-se a Tarragona i Reus on hi havien 347 obres inscrites.

PUBLICITAT

Després de la prova pilot de l’any passat, el Psicurt es consolida a Tarragona i es tracta, d’un dels festivals referències arreu de l’estat que arrencarà el 6 d’octubre fins al dia 9, en què s’han rebut propostes com la violència masclista, l’assetjament escolar, el suïcidi, el dol o l’estigmatització de les malalties mentals, com a protagonista.

Enguany, com a novetat, paral·lelament al Psicurt, s’inclou la secció del Educurt, una proposta adreçada per a estudiants d’ESO, Batxillerat, Cicles Formatius i Universitats que podran enregistrar a qualsevol de les dues ciutats amb una durada màxima de 5 minuts de ficció de producció en català. Així ho explicava el director del Festival Psicurt, Jaume Descarrega.

Un Psicurt que projectarà els diversos curts a l’Antiga Audiència de Tarragona i al Teatre Bartrina de Reus que inclourà activitats paral·leles com a l’Espai Jove Kesse de Tarragona amb col·loquis i projeccions de curtmetratges, o exposicions fotogràfiques i xerrades al Centre d’Art Cal Massó de Reus i a l’Auditori de l’Hospital Sant Joan per sumar-hi col·loquis a la causa per la Salut Mental.

PUBLICITAT