El Festival REC uneix forces amb el Festival de Màlaga

El Festival REC ha arribat a un acord amb el Festival de Màlaga per una promoció conjunta de cara a les dues pròximes edicions. L’objectiu de l’acord és el de potenciar la formació i el finançament de projectes participants en Primer Test del RECLab, o en el Màlaga Work in Progress, un espai que el Festival de Màlaga destina a impulsar la finalització de pel·lícules que es troben en fase de postproducció. 

PUBLICITAT

En aquesta promoció conjunta, les entitats s’han compromés a escollir un dels projectes que concorrin als dos certàmens i que podran així optar als premis dels Festivals. A més a més, els dos esdeveniments es promocionaran en les webs, xarxes socials i catàlegs de manera mútua.

Aquest acord se suma també a les aliances ja consolidades amb Eclair, Catalan Films, el Cinemart Rotterdam i el Festival L’Alternativa.

En l’edició d’enguany, el Primer Test del RECLab presenta set projectes diferents que comptaran amb els consells de diferents experts internacionals convidats. Aquest 2019 s’otorgaran 3 premis, així com un espai per a projectes que vulguin rebre l’assessorament d’agents audiovisuals per tal d’afavorir l’entrada al mercat internacional de les obres participants.

PUBLICITAT