El Festival Transvers inaugura la seva 3a edició al Moll de Costa

Ja està en marxa el Festival Transvers. Es tracta de la tercera edició d’un festival que es durà a terme en diversos espais del Port de Tarragona del 28 de maig a l’1 de juny i que busca destacar la riquesa i la diversitat artística de la nostra ciutat.

PUBLICITAT

El Festival Transvers pretén crear un vincle especial entre l’art i l’entorn marítim i ofereix una programació variada, amb activitats que inclouen des d’exposicions d’art contemporani amb obres d’artistes locals i internacionals a espectacles de música en directe, concerts de música clàssica i representacions de teatre i dansa. L’acte d’inauguració es va fer ahir 28 de maig a les escales reials del Moll de Costa on es va comptar amb la presència d’autoritats locals, artistes participants i representants del Port de Tarragona.

El grup protagonista de Transvers va definir la posada en escenificació de la inauguració de Transvers com ‘una barricada poètica que, a través de 4 veus, va mostrar la figura de Salvat Papasseit, escriptor català. En aquesta barricada, sorgeix l’amor la reivindicació política, la melangia i, sobretot, l’alegria d’estar vius, ser joves i feliços.

PUBLICITAT