El FITT estrenarà enguany dos nous espais

El Festival Internacional de Teatre de Tarragona estrenarà dos nous espais en l’edició d’enguany. Ho avança el seu director Joan Negrié en una entrevista a Ràdio Ciutat de Tarragona. No ha volgut concretar les ubicacions, però ha reconegut que estan molt il·lusionats per aquesta novetat i perquè també portaran espectacles a altres poblacions.

PUBLICITAT

El FITT, que arriba enguany a l’onzena edició, se celebrarà del 28 al 31 d’agost. El programa ja està gairebé tancat, tot i les dificultats de trobar espais amplis i el tancament per obres del Metropol, que havia estat l’escenari principal de les últimes edicions. Joan Negrié diu que tenen novetats a punt. 

Entre els espectacles del proper FITT, n’hi haurà quatre amb un protagonisme clar tarragoní. 

A la mateixa entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’, Negrié ha parlat del trasllat de la Sala Trono al Magatzem de la Cooperativa Obrera la temporada 24-25. Admet que no hi podran portar algunes obres per raons de complexitat tècnica, que només utilitzaran una grada amb 90 cadires i que faran un rentat de cara a l’espai. 

Negrié diu que la temporada que ve al Magatzem serà una prova que màxim es podria repetir un segon any. A partir d’aquí, el futur de la Trono, diu, és tota una incògnita. 

PUBLICITAT