El FITT no redueix programació i es prepara per “celebrar” la IX edició

El Festival Internacional de Teatre de Tarragona, el FITT, presenta la programació de la seva IX edició amb 11 espectacles teatrals, dos workshops i tot un seguit d’activitats que acompanyaran el festival entre el 31 d’agost i el 3 de setembre. Un programa amb el qual el seu director, Joan Negriè, assegura “haver fallat a la seva paraula”, ja que no pensaven poder tornar a repetir la magnitud de l’edició del 2020. Aquest fet s’ha aconseguit en part gràcies a un augment de 10.000 euros del pressupost de l’Ajuntament de Tarragona, arribant a uns 180.000 euros de pressupost total.

PUBLICITAT

Set produccions masculines i set femenines de vuit nacionalitats diferents ompliran els diferents espais de la ciutat de Tarragona als quals s’afegeixen l’Aula Magna de la URV i la Sala Eytuches del Palau de Congressos. Amb la celebració al capdavant de la imatge, Negrié manifesta que “aquesta edició pretén reivindicar l’explosió després de dos anys de tancaments”.

A més el certamen comptarà amb els habituals sopars de la confraria de pescadors als qui si sumen l’empresa de Mercats TGN. Les entrades sortiran a la venda aquest divendres 15 de juliol a la web del festival, així com els abonaments complets amb un preu de 70 € i els de nit amb un preu de 50 €.

PUBLICITAT