El gran volum d’incendis i plujes pot repercutir en la venda de petards

A Tarragona ja es comença a olorar l’arribada de Sant Joan i en la mateixa línia es dispara la venda de petards en diferents tendes de la ciutat. Com cada any el dia de la revetlla, els petards són uns dels grans protagonistes pels més grans i pels més menuts.

PUBLICITAT

La mitjana estimada de diners que es gasta la gent en les tendes de Tarragona són uns 30€ i en temps de pandèmia hauria baixat fins a 20/25€. El producte estrella en les diferents tendes com Hipercohete Tarragona, Petardos CM, i Tarraco Petards, ha sigut sempre la bombeta que pot considerar-se fins a un 20% de les vendes. Pel que fa als lots, l’infantil és un dels més venuts i els lots de fonts de colors és un dels productes que més agraden als infants.

Josep Maria Vilardell, Gerent de Petardos CM, ha recalcat que “depenem dels 2 últims dies i també del temps i dels incendis que pot haver-hi enguany”.

Els responsables de les tendes estan d’acord que enguany es pot superar en beneficis tant en comparació d’època de pandèmia com el 2019. Tanmateix, es recomana a la ciutadania que els petards es tirin en una zona segura i allunyada de boscos i vegetació.

PUBLICITAT