El guanyador de Got Talent inicia la gira per Tarragona

El passat divendres 20 de gener va assistir als estudis de la ràdio el guanyador de la 8a edició de Got talent Espanya, el tarragoní Jordi Caps, que ens explicava els inicis de la seva carrera professional i el seu pas pel programa.

PUBLICITAT

Des de ben petit, es volia dedicar a ser mag a causa que a casa seva tenia la figura del seu pare que li va portar a investigar i aprendre màgia, tot i que considera que “amb el pas del temps, encara s’està acabant de formar”, perquè mai n’hi ha suficient. Encara que ell “des d’un principi no es volia presentar a Got Talent” perquè no creia massa en demostrar el talent en un minut, es va acabar presentant a causa d’haver “tocat fons per culpa de la pandèmia”. Això va ser un aprenentatge per a ell, ja que li va portar a donar-ho tot. Caps ens afirmava el seu pas pel programa, les seves fases i com és allò que no es veu davant de càmeres. Pròximament, es durà a terme la seva gira per Espanya, començant, això sí, per Tarragona.

“Les ganes i l’esforç” del mag, no han sigut l’únic que ha posat Caps en aquesta gira sinó que també “molt d’art i emoció”.

PUBLICITAT