El Hollywood clàssic present en els Premis Syllabus 2022

Aquest dimarts 31 de maig a la tarda s’han celebrat l’entrega de guardons de la 9a edició dels Premis Syllabus 2022. S’ha realitzat en l’Aula Magna de la Universitat Rovira I Virgili. Un total de sis curtmetratges presentats i duts a terme pels mateixos alumnes de 3r de Comunicació Audiovisual de la URV.

PUBLICITAT

Tots els alumnes es van distribuir en diferents comissions per la realització de la gala. Entre elles la Comissió de Guió, d’imatge i cartelleria, jurats i premis, entre d’altres. Alumnes, professors, familiars i amics van poder gaudir de la visualització dels curts a més, d’una actuació musical mentre el jurat deliberava els premiats. El premi al millor curt pel jurat va ser per “Clara”, el millor curt aclamat pel públic i a millor fotografia va ser per “Nil”. En el de millor direcció i direcció d’art va ser per “Ramonica”. Pel millor guió a “Cura de Espanto”. En el millor disseny sonor per “La Coartada Perfecta” i millor muntatge per “Stopover”. Pel que fa als premis individuals: millor actor principal per Jan Ribes en “Nil” i millor actor secundari per Lorenzo Ivan en “Cura de Espanto”.

Maria Vilaltella realitzadora de Ramonica i membre de la comissió de guió ha esmentat que, “no sabien quanta feina hi havia darrere, però estan molt satisfetes”.

L’entrega de premis va consistir en un diploma per cada membre del grup. Per altra banda, en la gala van assistir unes 200 persones segons fons dels organitzadors.

PUBLICITAT