El llac de l’Anella encara no té barques, però tindrà un parc

L’any 2017 ja es veien els resultats de l’Anella Mediterrània i es descobria el llac que hi havia al seu interior, la seva funció és fer de dipòsit i regar tota la finca que té més de 3.600 arbres. En aquell moment es va anunciar que a l’embarcador instal·lat al llac s’hi posarien barques. Han passat ja quatre anys, i de moment no hi ha les barques que havien d’ocupar aquest embarcador.

PUBLICITAT

És cert que els veïns de la zona es mostren molt contents amb aquestes instal·lacions i reconeixen que s’han fet algunes coses, però la pandèmia ho ha endarrerit tot. Des de l’Associació de Veïns de la Zona Esportiva de Camp Clar expliquen que encara es podria aprofitar més l’espai i que fins i tot estaria bé posar un bar al costat del llac, així ho explica Martina, la seva presidenta.

De fet des de l’entitat van fer una proposta que va aconseguir suport als pressupostos participatius sobre fer un parc al costat del llac, en una zona verda que hi ha.

A hores d’ara aquesta idea ja s’està treballant amb l’Ajuntament, i s’ha visitat el lloc per acabar de definir millor tot el projecte. La iniciativa l’havien de pressupostar els veïns en primera instància i presentar-ho a l’Ajuntament, però de moment, això no s’ha fet, i, per tant, els serveis tècnics seran els encarregats de pressupostar-ho.

PUBLICITAT