El local Bloomsbury demora la seva reobertura

La discoteca Bloomsbury no podrà obrir les seves portes durant almenys unes quantes setmanes més. El local festiu del Carrer Major, envoltat per la polèmica pel soroll a l’exterior i carrers dels voltants i el que provoca a l’interior dels habitatges segons alguns dels veïns, tardarà encara unes setmanes a obrir per les obres que estan duent a terme.

PUBLICITAT

Tal com ens van explicar els seus propietaris a aquest mitjà, el local tenia prevista la seva reobertura per aquesta festivitat de Carnaval, però finalment la demora de les obres que impliquen una part del local, aquesta serà impossible.

Les obres que estan duent a terme impliquen millorar l’aïllament de so d’una petita part d’uns 10m2 del local que provoca aquesta discòrdia en termes sonors.

Els propietaris del local van assegurar que fa un any ja van passar un control mediambiental de so, que se sol fer periòdicament, però els restava millorar aquesta petita part del local i van decidir prendre aquesta mesura després dels diferents avisos emesos per l’Ajuntament de Tarragona des del passat 3 d’octubre i de l’expedient que els van obrir el mateix consistori.

PUBLICITAT