El local de festa Bloomsbury tanca dues setmanes

La discoteca Bloomsbury del Carrer Major de Tarragona tancarà durant les pròximes dues setmanes per millorar el seu aïllament acústic i té previst tornar a obrir fins a la festivitat de Carnaval, el cap de setmana de l’1, 2 i 3.

PUBLICITAT

Així ho han confirmat els seus propietaris, que han pres aquesta mesura després dels diferents avisos emesos per l’Ajuntament de Tarragona des del passat 3 d’octubre i de l’expedient que els van obrir.

Els propietaris del local asseguren que fa un any ja van passar un control mediambiental de so, que se sol fer periòdicament, però els restava millorar aquesta petita part d’un 10m2 del local que provoca aquesta discòrdia en termes sonors.

Tot i aquest tancament temporal, diferents veïns dels voltants continuen en peu de guerra davant aquest local pels problemes de so de local i el que provoquen les persones que s’agrupen a l’exterior d’ell durant la festa.

Ni més ni menys, a causa d’una denúncia d’una veïna, la problemàtica va arribar a la Fiscalia de Medi Ambient de Tarragona, que ha obert diligències d’investigació al local.

Els propietaris segueixen convençuts de complir tota la normativa i que tanquen per acabar amb aquesta petita problemàtica i poder seguir amb la seva activitat amb tota normalitat.

PUBLICITAT