El mal estat dels camps de futbol municipals, un mal endèmic

El manteniment i l’estat de les instal·lacions dels diferents camps de futbol municipals de Tarragona sempre ha sigut un tema molt conflictiu. Tots els clubs esportius asseguren que arrosseguen manques d’inversió des de fa temps. I per això les instal·lacions tenen diverses deficiències.

PUBLICITAT

Bona part del problema rau que el manteniment del dia a dia depenen dels clubs que tenen la cessió del camp, però el gran manteniment de l’Ajuntament. La Consellera d’Esports, Mari López, assegura que han anat fent, però les mancances són moltes.

Amb el pressupost que, en principi, s’ha d’aprovar l’Ajuntament destinaria uns 315.000 euros.

Tot i això, els clubs de futbol consideren que hi ha mals endèmics que costen molt d’arreglar, així com explica Marc Badia, inversor del FC Tarraco que entrena i utilitza les instal·lacions de Campclar.

En una situació molt similar també es troba el camp de futbol de Bonavista. Així ho diu Dani López, coordinador del Racing de Bonavista.

A La Floresta les instal·lacions no són molt millors. Pablo Pedro González, President de la Floresta, es queixa que moltes millores les han de fer ells. 

Explica que tenen problemes amb l’alarma i que aquest últim mes els han entrat a robar fins a quatre cops.

Un dels reptes importants és el canvi de gespa. Els estadis necessiten tenir una gespa nova, ja que la que hi ha actualment està molt desgastada i s’ha de substituir. 

PUBLICITAT