El Martinet guanya la primera edició del Tarraco Food

El restaurant el Martinet és el guanyador de la ruta de tapes Tarraco Food. Els premis s’han lliurat aquest dimecres i l’encarregat del lliurament ha sigut Eduard Boada, acompanyat del director de vendes d’Estrella Damm, Josep Lluis Castro.

PUBLICITAT

El premi del jurat i el premi del poble ha sigut pel restaurant el Martinet i el seu entrepà de calamar amb tempura de cervesa, maionesa de llimona i confitura de pera i canyella.

El segon premi ha sigut per l’entrepà Pa nòrdic amb llom cuinat a baixa temperatura, marinat amb espècies mediterrànies sobre salsa barbacoa agredolç, formatge Gouda amb rosella i patates braves, del bar Ca La Meri. El tercer i quart premi l’han rebut la pizzeria Mistral i el Nipó Take Away Sushi. Finalment el premi Estrella Damm s’ha atorgat al restaurant Frida pel seu menú gastronòmic.

Recordem que aquesta edició del Tarraco Food ha fet homenatge a Eduard Boada, referència pels seus entrepans originals i creatius.

PUBLICITAT