El marxandatge de Santa Tecla ja està aquí!

A falta d’un mes i mig per Santa Tecla, avui s’ha presentat el marxandatge que es podrà trobar en diferents llocs de la ciutat a partir del dia 23 d’agost.

PUBLICITAT

Aquesta és la primera festa major que torna amb tota la força i totalitat dels seus actes després de la pandèmia. Enguany el disseny i el marxandatge ha estat elaborada per La Torreta, l’Estudi Creatiu i de disseny impulsats per la Fundació Topromi i El Far Cooperatiu. Tots els productes tenen en comú que es centra en una representació de les diferents mans que componen les diferents entitats de la ciutat. Amb l’element clau del braç de Santa tecla fent homenatge a aquests 700 anys de l’arribada del braç a la ciutat. Els productes que es podran trobar són: la samarreta, motxilla, mocador, ventall , totebag, un domàs i una polsera. Inés Solé Consellera de Cultura i Festes ha recalcat que “el disseny parteix des d’una nova mirada”.

El dia 20 d’agost es realitzarà una festa de la presentació del marxandatge al Passeig de les Palmeres. A més a més, hi haurà botiga oficial de manera virtual i es podrà comprar tots els productes oficials de les festes.

PUBLICITAT