El material del Reial Club Nàutic afectat per un fibló marítim inesperat

El Reial Club Nàutic de Tarragona aquesta matinada s’ha trobat amb la gran majoria del seu material destrossat per un fibló marí inesperat. Fins a 30 embarcacions han patit danys amb un valor que estimen en més de 200.000 euros. Ara mateix estan registrant totes les afectacions i determinant quines embarcacions queden completament inutilitzades i quines poden continuar funcionant per l’entrenament.

Reial Club Nautic temporal
PUBLICITAT

Alejandro Demiddi, director esportiu del Club, assegura que estan rebent el suport de diferents clubs cedint diferents tipus de material com caiacs. En aquest sentit, el director crida a la calma als socis, ja que no es preveu suspendre cap activitat. De fet, el casal ha seguit aquest matí amb normalitat, suspenent només algunes activitats determinades. El director espera “recuperar la normalitat al complet aquest dilluns i gaudir d’un estiu com qualsevol”.

Demiddi destaca com “vaixells de fins a 120 kg de pes han sortit enlairats per damunt de l’edifici del club fins a uns 200 m de distància”. Una situació inesperada que el club “mai havia viscut”, però que per sort, tindrà una ràpida solució.
PUBLICITAT